Image

Hoi hoi! Leuk dat je er bent! Ik ben Pauline en woon samen met mijn man Houke en onze katten Bailey en Merlot ‘up in the air’ in Rotterdam. Vanaf de 23e verdieping spring ik vaak in het diepe (nee, niet letterlijk you silly!), probeer ik nieuwe dingen, faal ik soms hard, maar ben ik altijd op zoek naar hoe het beter kan. Ik ben chaotisch en nooit tevreden, maar kan helemaal opgaan in nieuwe projectjes en super enthousiast worden van het kleinste nieuwe idee. Ik houd van sporten, maar ook van bakken (en dan bedoel ik vooral de baksels met lots of sugar!). Ik ben Pinterest-verslaafd en heb daar inmiddels bijna 10k aan ideeën staan waarvan ik zo af en toe eens een DIY of een recept uitprobeer. Mijn werkkamer vult zich in razend tempo met hobbytools en creatieve werkjes en mijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen, letterlijk, want ik vlieg graag de wereld over om (voor mij) nieuwe plekken te ontdekken.

Een blog starten was een van die dingen die mij al langer enthousiast maakte en alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen, zo luidt een van mijne vele verzamelde quotes op Pinterest. Zo ben ik op dezelfde manier in 2014 mijn eigen bedrijfje in media en communicatie gestart en hoop ik binnenkort een webshop te kunnen openen.

Ik hoop je vanuit dit hoekje op het grote internet een extra zetje te kunnen geven om ook jouw enthousiasme te volgen en je dromen waar te gaan maken! Live your passion!

Liefs,
Pauline