Dag oud. Hallo nieuw.

04 januari 2019 Lifestyle

 Image

 Image

Hola!Pauline hier. Leuk dat je er bent! Ik ben altijd nieuwsgierig, heb 1001 ideeën, probeer graag nieuwe dingen uit en ben nooit tevreden. Welkom in mijn wereld!

Ook hier ben ik te vinden!


 Image

Meer in deze categorie

Bekijken
Trust the magic of new beginnings

Jaa 2019 is begonnen! Mocht je het nog niet genoeg gehoord hebben; ook namens mij de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! De feestdagen gingen in een rap tempo voorbij en nu ineens is het alweer de vierde dag van 2019! Nog maar 361 dagen en we beginnen alweer aan 2020. Maar laten we niet te hard van stapel lopen.

Ik hoop dat jullie allemaal een mooi 2018 gehad hebben en dat er veel moois voor 2019 op de planning staat. Afgelopen jaar was voor mij een bijzonder jaar met als hoogtepunt natuurlijk het aanzoek van mijn soon to be husband; dear Houke. Daarnaast maakten we een mooie reis naar El Salvador en werden we voor het eerst oom en tante van Vienna (technisch gezien werden we dat al in 2017, maar in 2018 zagen we haar pas voor het eerst in het echt) en Wietse! Het jaar vloog voorbij met een aantal mooie bruiloften en het organiseren van onze eigen bruiloft. Ik mocht mijn droomjurk uitkiezen en we zijn op de valreep eind van het jaar in ondertrouw gegaan. Maar ook waren er nieuwe ontwikkelingen op werkgebied, zoals een webshop en het uitproberen van nieuwe gerechten en diys. Er is zoveel gebeurd en het ging allemaal zo snel, maar ik kijk in ieder geval terug op een mooi jaar! De jaarwisseling vierden we weer gezellig met vrienden hier op de 23e verdieping en dat feestje was weer een mooie start van het jaar wat voor ons ligt.


 Image

 Image

 Image

2019 staat voor ons natuurlijk in het teken van DE bruiloft. Op 13 mei trouwen we voor de wet en op 17 mei vieren we dat met vrienden en familie op een mooie locatie. Daarnaast staan er weer een paar leuke reizen op de planning en hoop ik weer hard te mogen gaan werken aan leuke projecten. Verder heb ik geen concrete voornemens dit jaar, maar hoop ik gewoon weer het beste uit mezelf te halen dit jaar. Happy 2019!

En jij? Wat waren jouw hoogtepunten van afgelopen jaar? En heb je nog goede voornemens of plannen voor 2019?

HAPPY 2019!

Laat een berichtje achter!

Vertel me over jouw plannen voor 2019!