Bladerdeeghapjes met geitenkaas en honing

16 augustus 2017 Recepten

 Image

 Image

Hola!Pauline hier. Leuk dat je er bent! Ik ben altijd nieuwsgierig, heb 1001 ideeën, probeer graag nieuwe dingen uit en ben nooit tevreden. Welkom in mijn wereld!

Ook hier ben ik te vinden!


 Image

Meer in deze categorie

Bekijken

Een high wine  met je beste vriendinnen is altijd een goed idee. Een nog beter idee is het om die zelf te organiseren. Zelf de wijn uitkiezen en de hapjes klaarmaken maakt een high wine extra speciaal. En als je nu geen zin hebt om uren in de keuken te staan; dat hoeft ook niet. Met de makkelijke en snelle receptjes van leukerecepten.nl heb je in een handomdraai een paar heerlijke hapjes op tafel staan.

Vandaag: Bladerdeeghapjes met geitenkaas. Als je van geitenkaas houdt is dit hapje een echte aanrader. Supersimpel, weinig ingrediënten nodig en binnen no-time op tafel. Het recept heb ik van leukerecepten.nl waar heel veel van dit soort heerlijke, snelle hapjes op staan.

Ingrediënten voor 10 bladerdeeghapjes:

  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 10 kleine bolletjes geitenkaas
  • honing
  • 10 walnoten
  • boter of bakspray om in te vetten

Materiaal:

  • muffinvorm

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de vellen bladerdeeg een keer doormidden zodat er 2 rechthoeken ontstaan, prik er wat gaatjes in met een vork. Vet de muffinvorm in en maak van elk stukje bladerdeeg een klein kommetje door de punten van een van de lange zijden tegen elkaar aan te plakken. Druk het zachtjes in de vorm en leg in het midden rondje geitenkaas. Bestrijk de randen eventueel met een beetje melk voor een mooie glans.  Duw de walnoot zachtjes in de geitenkaas. Zet de bladerdeeghapjes ongeveer 15 – 20 minuten in de oven totdat ze krokant en lichtbruin zijn. Het bladerdeeg kan wat omhoog komen maar zakt later ook weer wat in. Druppel wat honing er over zodra ze uit de oven komen en zorg dat je er in ieder geval eentje geproefd heb voor de gasten ze allemaal opeten 😉


 Image

Laat een berichtje achter!